Om Ester & Co

Ester & Co. är ett aktiebolag som byggdes upp under år 2011. Hela konceptet är i tiden just nu. Vår tanke med vårt koncept är en idé som kommit upp genom research & egen livsfilosofi. Om man inte tror på det man gör så blir det man gör inte trovärdigt. Vi tror på det vi gör. Vi tror också på kraften i mötet mellan människor. Ett engagemang förenat med lyhördhet för våra kunder/samarbetspartners kombinerar vi med affärsmässighet och känsla för de humana värden. Vår vision är att utvecklas långsiktigt, att få dig som kund att känna dig trygg & nöjd hos oss här på Ester & Co.

Vår kundgrupp är kvinnor som vill utveckla en långsiktig sund livsstil i en komfortabel och motiverande miljö under effektiv tid.

Hos Ester & Co är du själv drivkraften och vi har verktygen. Du tränar efter ditt behov och dina egna mål. Du har möjlighet att få ett individuellt program och vi kommer att ha ett kunnigt team som ger dig goda råd efter önskemål.

Här får kvinnan effektiv egen kvalitetstid. Här samlar du styrka & kraft och hittar din positiva energi.

Vi är mån om integritet & olikheter och våran anläggning är anpassad och genomtänkt för att passa oss kvinnor i alla åldrar.

Vi erbjuder konditionsinriktad träning i olika former. Du kan antingen träna individuellt med styrke- och konditionsmaskiner, vibrationsträning eller i grupp, cirkelträning, indoorwalking under ledning av en instruktör.

Varmt & Hjärtligt välkommen in till oss på

Ester & Co´s träningsstudio på Köpmangatan 3 i Sundsvall .